"10 milyon euro verin, Marcelo'yu alın"

"10 milyon euro verin, Marcelo'yu alın"

Son iki sezon ciddi rakamlara futbolcu satarak transferde kendine mali kaynak oluşturan Beşiktaş Yönetimi, Marcelo için Lyon ile yaptığı görüşmelerde gün geçtikçe sona doğru yaklaşıyor.

Ajans Beşiktaş - Son iki sezon ciddi rakamlara futbolcu satarak transferde kendine mali kaynak oluşturan Beşiktaş Yönetimi, Marcelo için Lyon ile yaptığı görüşmelerde gün geçtikçe sona doğru yaklaşıyor. Fransızların ilk olarak yaptığı 5 milyon euroluk teklifi değerlendirmeye bile almayan siyah-beyazlı yönetim, Lyon’un fiyatı yükseltebileceği bilgisi üzerine ikinci resmi teklifi beklemeye başladı.

Beşiktaş’ın kapısını 7 milyon euro garanti parayla çalması beklenen Fransız kulübü yine olumsuz yanıt alması halinde 1 milyon euro daha zam yapacak. Bir milyon euroyu bonus olarak vermek isteyen Lyon en kısa sürede Başkan Fikret Orman’ı ikna etmeye çalışacak. Brezilyalı stoperi değerini bulması halinde satmaya sıcak bakan Orman’ın, “Getirsinler 10 milyon euroyu alsınlar Marcelo’yu” ifadelerini kullandığı ifade edildi.

Marcelo Guedes’in, Lyon’un teklifine sıcak baktığı iddia ediliyor. (Milliyet)