"30 milyon euroyu riske atamayız"

"30 milyon euroyu riske atamayız"

Avrupa’dan 2 yıl ertelemeli men cezası nedeniyle risk altında olduklarını vurgulayan yöneticiler, “Avrupa’dan 30 milyon euro gelirimiz var. Bunu riske atamayız. Taraftarımızın da bu konuda anlayışlı olmasını bekliyoruz” diyorlar.

Ajans Beşiktaş - Yönetim, Şampiyonlar Ligi’nde kazanılan 2 deplasman maçını taraftarların yerinde, canlı izleyememesi nedeniyle üzgün. Avrupalı Siyah-Beyazlı futbolseverlerin bu keyiften mahrum kalması nedeniyle içlerinin buruk olduğunu belirten Beşiktaşlı yöneticiler, buna rağmen ‘deplasmanlarda taraftar yasağı’ kararının sıkı bir disiplinle uygulanmaya devam edeceğini belirtiyor. Bu konuda gazetemize açıklama yapan bir Beşiktaşlı yönetici, “Gruptan çıksak da deplasman maçlarına taraftar götürmeme uygulaması sürecek. 30 milyon euroluk geliri riske atamayız” diyor.

TARAFTARSIZ 2 DEPLASMAN KAZANDIK

2 yıl ertelemeli men cezasının bir bela gibi başlarının üzerinde sallandığını belirten yönetici, “Bu konuda çok titiz davranıyoruz. Özellikle resmi platformlarda gerekli açıklamaları yaparak hem taraftarımızı uyarıyoruz hem de UEFA’ya karşı delil oluşturuyoruz. Bu süreci kazasız belasız atlatmamız gerekiyor. Taraftarlarımızdan da anlayış bekliyoruz. Taraftarımız olmadan da 2 deplasman maçı kazandık. Onların içi rahat olsun. Bu şartlarda tribünde taraftarımızın olması, sporcuları da tedirgin edebilir” ifadesini kullandı. Beşiktaş yönetiminde G.Saray-Fenerbahçe derbisinin sonucuyla ise kimse ilgilenmiyor. Yönetimde derbinin sonucu konusunda da hiçbir yorum yapılmıyor. (Akşam)

Etiketler :