a2 kanalı D Smart'ta var mı? a2 D Smart'ta kaçıncı kanalda? Türkiye Kupası maçları nasıl izlenecek?

a2 kanalı D Smart'ta var mı? a2 D Smart'ta kaçıncı kanalda? Türkiye Kupası maçları nasıl izlenecek?

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maçlarını bu sezon da Turkuvaz Medya Grubu'nun 3 kanalı yayınlıyor.

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası heyecanı başlıyor. Yayınlar Turkuvaz Medya grubunun 3 kanalı; ATV, A2 ve A Spor kanallarından yapılıyor. Maçlar çoğunluklar A Spor ve A2 kanallarından veriliyor. a2 kanalı Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalı olarak geçen yıl yayına başladı. Yayınına 28 Kasım 2016 günü başlayan kanalda çoğunlukla ATV'deki eski dizileri yayınlanmaktadır. A2, ATV'nin kardeş kanalıdır. ATV'de yeterli süre olmadığı için Türkiye Kupası'ndan çoğu maçlar, A2 ve A Spor kanallarında yayınlanıyor.

A2 kanalının yayınlarına ulaşmak için;

Turkcell TV 29.kanal,
Digiturk 35. kanal,
Kablo TV 37. kanal,
Tivibu 59. kanal,
FilBox 29. kanal,
Vodafone TV 10. kanal.

Kanalın D Smart’ta yayını uzunca bir süre bulunmuyordu. Çünkü, kanal uzunca bir süre D Smart'la anlaşma yapmamıştı. Ancak bir süre sonra D-Smart'ta yer aldı.

A2 kanalı D-Smart’ta 277 kanalda bulunmaktadır. D-Smart, alt yapısı sayesinde yeni kanalları bulmak için ekstradan frekans girmeye gerek kalmamaktadır.

Uydu alıcısını kapatıp açtığınızda otomatik olarak kanal ve yazılım güncellemesi yaparak sizi büyük bir zahmetten kurtarmaktadır. 

A2 TV'nin uydu frekans bilgileri ise şu şekilde;

Frekansı : 12.053 Mhz
Symbol :27500
FEC : 5/6
Pol : H Yatay

BEŞİKTAŞ TARAFTARI MAÇLARI İZLEYEMEDİ

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ın grubundaki takımlarla yaptığı maçlar A2 TV ekranlarından naklen yayınlanmıştı. Ancak D-Smart abonesi olan Beşiktaş taraftarı maçları internetten izlemek zorunda kalmıştı. Diğer yandan ise bazı taraftarlar, Beşiktaş maçlarının HD olmayan bir kanaldan yayınlanmasına tepki göstermişti. HD yayınları olan ATV ve A Spor varken Beşiktaş'ın maçlarının HD olmayan A2 kanalından verilmesine tepkiler de söz konusu olmuştu.

Etiketler :