Fikret Orman: "Aboubakar olmazsa başkasını buluruz"

Fikret Orman: "Aboubakar olmazsa başkasını buluruz"

Beşiktaş'ın Aboubakar transferi için son 1 haftaya girdiği, bu hafta içinde çözüm bulunamaması halinde rotanın alternatif isimlere çevrileceği belirtildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, forvet transferinde çözüme gidiyor! Golcü transferinde Giroud, Llorente, Balotelli, Gignac, Bacca gibi isimlere odaklanan Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar konusunda en fazla bir hafta daha bekleyecek.

Bu transferin bir türlü çözüme kavuşmaması nedeniyle Teknik Direktör Şenol Güneş'in mutsuz olduğu bildirilirken, Kamerunlu oyuncunun menajerinin de, başka kulüplerle görüşmelere başladığı vurgulandı.

Bu konuda fazla acele etmeyerek bonservis bedelinin düşmesini bekleyen Başkan Fikret Orman'ın yakın çevresine, "Kimse endişelenmesin. Her sene golcü bulamıyoruz diyorlar ama nedense her sene en iyi golcüler bizden çıkıyor. Demba Ba, Mario Gomez, Cenk Tosun ve Aboubakar, bizim parlattığımız golcüler oldu. Elbette Aboubakar'ın kalmasını isterim ama istediğimiz rakamlar olmazsa başka bir golcü buluruz. Tam aksine bize gelmek isteyen çok oyuncu var" diye konuştuğu ortaya çıktı. (Milliyet)