Aboubakar kampa katılmadı!

Aboubakar kampa katılmadı!

Beşiktaş, Antalya'da kampa girerken Vincent Aboubakar kampa katılmadı.

Ajans Beşiktaş - Toplam 16 takımın katılacağı Afrika Uluslar Kupası bu yıl 14 Ocak ile 5 Şubat arasında yapılacak. Gabon'da düzenlenen turnuvada Türkiye'den olduğu gibi dünyanın büyük takımlarının da yıldız oyuncular boy gösterecek.

Beşiktaşlı Vincent Aboubakar da kupada mücadele edecek isimlerden. Futbolcu bu yüzden Antalya'da bugün itibariyle kampa giren Beşiktaş takımı içinde yer almadı.

Aralık ayı başında Kamerun Milli Takım Teknik Direktörü, 35 kişilik Afrika Uluslar Kupası kadrosuna Aboubakar'ı da dahil etmişti.

Aboubakar ilk olarak 15 Ocak'taki Osmanlıspor deplasmanında oynayamayacak. Futbolcu, grup aşamasının tamamlanacağı 22 Ocak tarihine kadar Türkiye Kupası'ndaki Darıca GB ve Kayserispor maçlarının yanı sıra, Süper Lig'de Alanyaspor ve Konyaspor maçlarını da kaçıracak.

Eğer Kamerun finale çıkarsa, Aboubakar bu kez Süper Lig'in 20'inci haftasındaki Karabükspor-Beşiktaş maçını da kaçıracak. En az 5 maçı kaçırması beklenen Aboubakar, en kötü ihtimalle Süper Lig'in 21'nci haftasındaki Akhisar Belediyespor maçı ile birlikte geri dönmüş olacak.