Aboubakar’a 6 milyon euro

Aboubakar’a 6 milyon euro

Portekiz’e çıkarma yapan Başkan Orman, Kamerunlu golcü için Porto’ya 4.5 milyon euro bonservis bedeli ve 1.5 milyon euro bonus önerdi.

Ajans Beşiktaş - Vincent Aboubakar’ın özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu performanstan memnun kalan ve bu oyuncunun bonservisini almak için Portekiz’e uçan Beşiktaşlı yöneticiler, Porto’ya resmi teklifini iletti.
 
İlk olarak Kamerunlu golcüyle prensip anlaşmasına varan Başkan Fikret Orman, Portekiz ekibine 4.5 milyon euro bonservis ve 1.5 milyon euro civarında tutan bonus ödemesi teklif etti. Orman ikinci alternatif olarak yeniden kiralama teklifini de gündeme getirdi. Transferden Sorumlu Yönetici Umut Güner ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Porto’ya giden Fikret Orman’ın özellikle Aboubakar’ı bonservisiyle birlikte almak için bastırdığı belirlendi.
 
Beşiktaş’ın iki teklifini de değerlendirmeye alan Portolu yöneticilerin, Başkan Orman’dan düşünmek için zaman istediği aktarıldı. Portekizli idarecilerin birkaç gün içinde olumlu veya olumsuz Beşiktaş’a bir yanıt verecekleri vurgulandı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadroda tutulmasını istediği Aboubakar için bastıran siyah-beyazlılar, Demba Ba’yı da bonservisiyle veya kiralık olarak yeniden renklerine bağlamaya çalışıyor. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)