Advocaat için zorlu süreç! Formayı kimler alacak?

Advocaat için zorlu süreç! Formayı kimler alacak?

Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat derin düşüncelere dalmış durumda...

Ajans Beşiktaş - Sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle Beşiktaş’a karşı neredeyse sil baştan bir kadro ile çıkmaya hazırlanan Hollandalı teknik adamın 5 mevkide oynayacak oyuncular için karar vermesi gerekiyor. İşte Fenerbahçe’nin, Beşiktaş maçı kadrosu ihtimalleri:

KALE: Fenerbahçe’de cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında oynayamayan Volkan Demirel, Beşiktaş derbisinde kaleyi koruyacak.

SAĞ BEK: Şener’in uzun süreli sakatlığı ‘kırmızı alarma’ neden oldu. Ağrıları bulunan Van der Wiel'in idmana çıkıp çıkmayacağı merak konusuyken, sağ bekte Ozan Tufan'ın oynaması bekleniyor.

STOPERLER: Stoper mevkisinde Skrtel’in forması garanti. Bir diğer kule Simon Kjaer’in her ne kadar ağrıları olsa da derbide sahada olması bekleniyor.

SOL BEK: Advocaat, her ne kadar Hasan Ali Kaldırım’a forma vermeyi istese de milli oyuncu, topuğundaki ödem ve kanamadan dolayı hafta boyunca ayağını dinlendirecek. İsmail-Hasan tercihini Dick Advocaat maç günü belirleyecek

ORTA SAHA: Josef ve Alper Potuk’un formaları garanti gibi gözüküyor. Ozan’ı sağ bekte kullanmayı düşünen Advocaat, Neustadter’i Mehmet Topal’ın yerine oynatıp Josef’in aynı görevini sürdürmesini hedefliyor.

KANATLAR: Fenerbahçe’nin sağ kanadında yıldız oyuncu Jeremain Lens’in ayak bileğinde ciddi bir ağrı bulunsa da derbiye yetiştirilmesi bekleniyor. Sol kanatta ise Aatıf ile Sow ikilisinden biri oynayacak.

FORVET: Fenerbahçe’nin forvetteki gol silahı Robin van Persie olacak gibi gözüküyor. Ancak RvP’ye Vodafone Arena’da büyük tepki olacağı düşünen Hollandalı hoca yine de vatandaşını oynatma fikrine daha yakın.(Habertürk)