Ahmet Ürkmezgil: "Demba Ba transferi %100 bitti diyemeyiz"

Ahmet Ürkmezgil: "Demba Ba transferi %100 bitti diyemeyiz"

Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlıların transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Ahmet Ürkmezgil, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Ürkmezgil, Demba Ba transferi konusunda "Demba Ba transferi yüzde 100 bitti diyemeyiz. Zaten Beşiktaş'ın forveti var. Her şey bitmeden belli olmaz bu işler. Beşiktaş santraforsuz değil ki zaten. Niye marta kadar beklenecek deniyor. Taraftar seviyor onu. Oyununun kaderini değiştirecek bir futbolcu. 90 dakika koşan, basan bir isim değil ki Demba Ba. Para pul olarak çok doğru şartlarda alındığında niçin olmasın ki? Hava getirir tribünlere, takıma. Çok karakterli, futbol kalitesi belli. Bir iki haftaya kadar Aboubakar gelecek. Cenk var, Ömer var. Santrafor yok diye bir şey yok" şeklinde konuştu.

Ürkmezgil takımda gidecekler listesinde bulunan Rhodolfo içinse "Rhodolfo çok randıman vermiyor. Gitmeye en müsait isim. Ülkesine dönebilir, Süper Lig'de kalabilir. Son anda şekillenecek." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ekici konusunda "Her oyuncu Mehmet Ekici gibi duygusal davranabilir. Saygı duyduğum bir oyuncu, Şenol Güneş'in beğendiği bir isim." değerlendirmesinde bulunan Ürkmezgil, Tolgay hakkında çıkan haberler içinse şunları söyledi: "Tolgay'ın beğenilmesi normal. Transfer düşüldüğünü bile sanmıyorum. Haberler nereden çıktı anlamadım."

Takımdan gidecek oyuncular hakkında konuşan Ürkmezgil, "Gidecek oyuncular olabilir. geniş bir kadro oluştu. Bu, onların son şansı demek futbol adına doğru bir görüş değil. Hocanın kadro oluşturmaktaki taktiği belirleyecektir. Hepsi isteyerek bilinerek aldığımız isimlerdir" dedi.

Ersan Adem Gülüm transferini değerlendiren Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri, "Bize maliyetli gelmiş değildir. Ersan takımın moral motivasyon kaynağı. Ersan gittiği zaman çok eksikliği hissedildi denmişti. Şu anda farklı bir şey düşünmemek lazım. Stoperde çok fazla insan olduğuna katılmıyorum. Orada hiçbir anormal bir durum görmüyorum" ifadeleriin kullandı.