Akademi takımları Başakşehir karşısında 9 golle 3 maçın da galibi!

Akademi takımları Başakşehir karşısında 9 golle 3 maçın da galibi!

Beşiktaş'ın akademi takımlarının 3'ü bugün Başakşehir ile karşılaştı.

Beşiktaş:3 M. Başakşehir:2 (U-19)

U-19 Akademi Takımımız, ligin 23. haftasında M. Başakşehir’i 3-2 yendi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maçın ilk yarısını Batuhan’ın golüyle 1-0 önde geçen siyah-beyazlılarımız, rakibinin iki golüne Berke ve Yusuf’un golleriyle karşılık vererek sahadan 3-2 galip ayrıldı. U-19 Akademi Takımımız, M. Başakşehir galibiyetiyle puanını 33’e yükseltti.

Beşiktaş:3 M. Başakşehir:2 (U-15)

U-15 Akademi Takımımız, ligin 23. haftasında M. Başakşehir’i 3-2 yendi.

BJK Fulya Tesisleri’nde oynanan maça siyah-beyazlılarımız; Muhammet, Eyüp, Taha, Arif, Adilet, Utku, Yusuf, Ahmet, Berke, Çağatay ve Ertuğrul on biriyle çıktı. Tempolu oyuna sahne olan ilk yarı 2-2 berabere tamamlandı. İkinci yarı oyuna ağırlığını koyan ekibimiz, sahadan 3-2 galip ayrıldı. Takımımıza galibiyeti getiren golleri; Ertuğrul (2) ve Batuhan kaydetti. U-15 Akademi Takımımız, M. Başakşehir galibiyetiyle puanını 53’e yükseltti ve zirvedeki yerini korudu.

M. Başakşehir:0 Beşiktaş:3 (U-14)

U-14 Akademi Takımımız, ligin 23. haftasında M. Başakşehir’i 3-0 yendi.

Balat Suni Çim Saha’da oynanan maça ekibimiz; Berkay, Heval, Ahmet, Serdar, Cüneyt, Halil, Emirhan T., Berkay, Koray, Emirhan D. ve Onur on biriyle çıktı. Mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan siyah- beyazlılarımız, ikinci yarı bir gol daha bularak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Takımımıza galibiyeti getiren golleri; Koray, Emirhan T. ve Ahmet kaydetti. U-14 Akademi Takımımız, M. Başakşehir galibiyetiyle puanını 55’e yükseltti.