Ali Ece: Hakem gölgesinden korkan bir hakem

Ali Ece: Hakem gölgesinden korkan bir hakem

Spor yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş -  Hakem iyi niyetliydi. Ya maçın hakemi kendi gölgesinden korkan bir adam. Şu pozisyona gelirsek Henrique'nin atıldığı pozisyonda Henrique ile Medel hakemin gözü önünde yanındaki pozisyonu 25 metre uzaktaki hakeme nasıl sorabilirsin? nasıl senden daha iyi görebilir, gözün mü görmüyor havuç ye. Mustafa Yumlu'ya söylediği de hiç hoş olmadı. Sen maçın başından beri otoriteyi kuracaksın Mustafa Yumlu, Lukac, Atiba, Fabri hiç farketmez kimse senle o tip ilişki içine giremez.

Fırat Aydınus onu çok iyi yapar. En formsuz, en kötü olduğu dönemde bile Fırat Aydınus bunu çok iyi yapar. Bir pozisyon hariç. Biri arkadan küfür etmiş görmüyor Caner diyip atıyorsun. O pozisyon hariç. Serkan Çınar'ın vücut dili Fırat Aydınus ve Cüneyt Çakır'a göre zayıf. Mesela Cüneyt Çakır onu Avrupa maçlarında çok iyi yapıyor.

Quaresma'yı ben eleştirmem

Valla Tosic'in attığı toplar daha ezbereydi. Şimdi ben Quaresma'ya öyle bir eleştiri getiremem bu yaştan sonraki Quaresma'ya. Niye orta yapıyorsun, ortalarında çok asist yapıyorsun ve daha çok artık orta yapıyorsun. Bu karinde daha derece olarak gelişmedir. Ama öbürleri niye devamlı orta yapıyorlar. Mesela Gökhan Gönül niye gelip Quaresma'nın aynısından yapmaya çalışıyor. Bugünkü performansı belli. Ağrıları belli. Akhisar'ın bütün atakları Larsson. Her zaman Gökhan Gönül'ü geçti. Hücumda da çok telaşlı. Belli ki acı içinde oynuyor. Daha önceki Gökhan Gönül bakar topa, basar yok. Şimdi can havliylen orta yapıyor. Belli ki canı çok yanıyor. Burada Beşiktaş'ın yapması gereken sağ bek alternatifini güçlendirecek. 

Beşiktaş Atiba ile 1+1 yıllığına yeni sözleşme imzalamak planlanıyor

Atiba ile 1+1 yıllığına yeni sözleşme imzalamak planlanıyor. +1'de Şenol Güneş'in talebiyle yardımcı antrenörlerden biri olabilir. Saha içindeki teknik direktör gibi zaten. Çok iyi bir fikir bu, çok takım yaptı bunu. Bugün Atiba'yı bu kadar pas hatası yaparken görmedim.

Negredo ile kötü oynadı diyebilir misin? kötü oynayanı alırsın. Hakkaten Lens 5 ile 45 arası yani sola geçtikten sonra çok kötü oynadı. Birinci değişikliği öyle yaptın diğerini biraz daha beklersin teknik direktör olarak. Babel'de şöyle düşünüyor, alternatifi olmayan bir numaralı oyuncu Babel. Salı gecesi Beşiktaş maçı kazanırsa maç tarihi bir öneme sahip. Kazandığın an gruptan lider olarak çıkıyorsun. O maç çok daha önemli gerçekten. Ama buradaki 3 puanda önemli bir dahaki şampiyonlar ligine katılabilmek için.

Lens sınavı geçemedi

Lens sınavı geçemedi. Medel ilkmale kaldı en azından. Ama Babel'in alternatifi yok artı Beşiktaş'ın alternatif bir oyuna da ihtiyacı var alternatif oyuncular kadar. Babel olmayınca o 4-3-3'ü akıcı oynayamıyorsun. 4-4-2'ye dönmek zorunda kaldı. Maçın sonucu birinci ile ikinci oynadığı hafta Beşiktaş bu puan kaybını çok arar. 2 puan çöpe gitti. Çünkü 4-4-2 oynadı, 4-3-3 oynadı her şeyi denedi ama şişirme top gönderdi. Kaleci Lukac maçın adamı penaltıyı kurtarması. Zaten bu kadar derin bir savunma yapan takıma karşı golü erken bulman gerekiyor. Golü atamadıkça rakibin savunma özgüveni arttıkça artıyor. Akhisar 60-70 arası çok tehlikeli 2 pozisyon buldu. Hazır değildiler gol atmaya o yüzden atamadılar. Beşiktaş'ın en iyisi ise Fabri'ydi. Beşiktaş'a geldiğinden beri 2-3 maç iyi oynamamıştır o maçlardan bir tanesiydi. Beşiktaş'ta Cenk Tosun olmayınca penaltı çözümden çok sorun oluyor. Geçen sezon Oğuzhan, Quaresma kaçırmıştı kaçırıyorlar. 

AJANSSPOR