Alman basını yazdı! Beşiktaş teknik direktör Dietmar Beiersdorfer ile görüştü...

Alman basını yazdı! Beşiktaş teknik direktör Dietmar Beiersdorfer ile görüştü...

Beşiktaş yönetiminin Alman teknik adam Dietmar Beiersdorfer ile bir görüşme yaptığı ve altyapının başına geçirilmek istendiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü'nden altyapıya Dietmar Beiersdorfer hamlesi. Siyah beyazlı ekip için Almanya'nın Bild Gazetesi flaş bir iddia ortaya attı. Beşiktaş'ın altyapı çalışmaları kapsamında Alman eğitici ile görüştüğü iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Bayern Münih ekibi ile Vodafone Park'ta karşılaşacak Beşiktaş'a Almanya'dan flaş bir iddia gündeme geldi. Beşiktaş'ın altyapı çalışamaları kapsamında Alman teknik adam ile görüştüğü iddia edildi.

Beşiktaş'tan altyapıya flaş Dietmar Beiersdorfer hamlesi

Almanya'nın ünlü Bild Gazetesi'nden flaş Beşiktaş iddiası. Bild, Beşiktaş, altyapı koordinatörlüğüne Dietmar Beiersdorfer'i getirmek istiyor istediğini okuyucularına taşıdı. Alman Bild'e göre eşi Türk olan Alman futbol adamı, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek siyah beyazlı yöneticilerle görüştü.

Beşiktaş'ın görüştüğü Dietmar Beiersdorfer kimdir?

54 yaşındaki Fürth doğumlu Alman teknik adam son olarak Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da futbol direktörlüğü görevini yürüttü. 1997 yılında futbolu bırakan Alman teknik adam kariyerinin bir çok yıllarını Hamburg takımında geçirdi. Dietmar Beiersdorfer sırası ile Hamburg, Salzburg, Red Bull, NY Red Bulls, Ghana, Leipzig, Zenit gibi kulüplerde üst düzey yöneticilik yaptı. (Futbol Arena)