Alper Ulusoy'un Beşiktaş ve Kasımpaşa karnesi!

Alper Ulusoy'un Beşiktaş ve Kasımpaşa karnesi!

Spor Toto Süper Lig ikinci haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım lige Antalyaspor'u Pepe ve Cenk Tosun'un golleri ile 2-0 yenerek iyi bir başlangıç yapmıştı. Beşiktaş, ligin ikinci haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek.

Alper Ulusoy'un Beşiktaş karnesi!

Beşiktaş, Alper Ulusoy yönetiminde 5 maça çıktı. Siyah-beyazlı takım bu 5 maçta, 4 galibiyet elde etti ve 1 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Siyah-beyazlı takım bu 5 maçta 9 sarı kart görürken, hiç kırmızı kart görmedi. Beşiktaş'ın rakiplerine de 9 sarı kart çıkartan Ulusoy, kırmızı kartına başvurmadı.

Kasımpaşa karnesi!

Kasımpaşa'da, Beşiktaş gibi Alper Ulusoy yönetiminde 5 maça çıktı. Kasımpaşa bu 5 maçta 2 kez kazanırken, 1 kez berabere kaldı ve 2 kez de kaybetti. Alper Ulusoy 5 maçta Kasımpaşa'ya 10 sarı kart çıkartırken kırmızı kart göstermedi. Alper Ulusoy, Kasımpaşa'nın rakiplerine 15 sarı kart çıkarttı. Kırmızı kartına başvurmadı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :