Altınordu ve Beşiktaş arasındaki alkışlanan mesajlaşma

Altınordu ve Beşiktaş arasındaki alkışlanan mesajlaşma

Bugün gerçekleştirilen Mete Bozkurt Dostluk Turnuvası'nın yankıları sürüyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş kulübünün düzenlediği U-10 takımları arasında oynanan 1. Mete Bozkurt Dostluk Futbol Turnuvası BJK Hakkı Yeten Tesisleri’nde yapıldı.

Turnuvaya Beşiktaş U-10 Takımı, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor, Altınordu, Pendikspor ve Kasımpaşa ve M. Başakşehir katıldı. Beşiktaş U-10 Takımı, finalde Altınordu’yu 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon takıma ödülü Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak verdi. Ancak, kupa seromonisi öncesi Türk futbolunda nadir görülen bir görüntü ortaya çıktı.

Finali kaybettikleri için göz yaşlarını tutamayan bir Altınordulu oyuncuyu, Beşiktaşlı oyuncu sarılarak teselli etti. Bu esnada çekilen anlamlı kareyi paylaşan Altınordu Kulübü, "Bu ülkenin futbolunu Beşiktaşlı çocuk kurtaracak" yorumunda bulundu.

Altınordu Kulübü'nün bu yorumuna Beşiktaş Kulübü cevap verdi. İşte o cevap: "Rakip futbolcular üzülmesin diye şampiyonluk sevinci yaşamayan bir neslin çocukları, duyarlı, başarılı @AltınOrduFK'lı çocuklarla aydınlık günlere yürüyecek"

Altınordu ise sosyal medya üzerinden, "Yarın, hep birlikte, bambaşka bir güne, güzelliklerle uyanmak dileğiyle... Teşekkürler @Besiktas" diyerek, Beşiktaş'a teşekkür etti.