Altyapımız gole doymuyor

Altyapımız gole doymuyor

Rakiplerine dün 10 gol atan Beşiktaş, aynı takıma bugün de 9 gol attı.

Beşiktaş'ın U-19 ve U-14 akademi takımları dün Büyükçekmece Tepecik Spor'la lig maçında karşılaşmıştı.

Her iki takım da rakibini yenmiş, U-19 takımız 4 gol atarken, U-14 takımımız ise 6 gol atmıştı. Beşiktaş'ın toplam 10 gol attığı maçlarda rakip takım sadece 1 gol bulabilmişti.

Bugün ise Büyükçekmece Tepecik Spor'la U-16 ve U-17 takımlarımız karşılaştı.

Büyükçekmece Tepecik Spor:0 Beşiktaş:4 (U-16)

U-16 Akademi Takımımız, Akademi Ligi’nin 8. haftasında Büyükçekmece Tepecik Spor'u 4-0 mağlup etti.
Tepecik Stadı’nda oynanam mücadeleye takımımız, Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Rıdvan Yılmaz, Erdoğan Kaya, Halil Duman, Ahmet Emin Aksakal, İlkay İşler, Adem Bekir Ataş, Ertuğrul Arıcan, Batuhan Özma ve Burak Demirel ilk onbiriyle başladı.

Siyah-beyazlılarımız, Batuhan Özma ve Ertuğrul Arıcan’ın penaltıdan kaydettiği golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Etkili oyununu sürdüren ekibimiz, ikinci yarıda Ertuğrul Arıcan ve Burak Demirel’in golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı.  

Büyükçekmece Tepecik Spor:1 Beşiktaş:5 (U-17)

U-17 Akademi Takımımız, Akademi Ligi’nin 8. haftasında Büyükçekmece Tepecik Spor'u 5-1 mağlup etti.
Tepecik Stadı’nda Doğukan Özkan, Muhammed Yusuf Aygün, Ramazan Çeri, Mustafa Çay, Yusuf Bildik, Erdem Seçgin, Furkan Kılıç, Tolga Armağan, Uygar Ata Ergeç, Kartal Kayra Yılmaz ve Ertuğrul Yazıcı ilk onbiriyle başladı.

Siyah-beyazlılarımız, ilk yarıyı Yusuf Bildik (2), Erdem Seçgin, Uygar Ata Ergeç ve Ertuğrul Yazıcı’nın golleriyle 5-0 önde tamamladı. Oyun kontrolünü elinde tutan ekibimiz, sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı.