Anderson Talisca zammı kaptı

Anderson Talisca zammı kaptı

Manchester United’ın kendisini istediğini açıklayarak gündem yaratan 23 yaşındaki yıldız, İstanbul’a mesaj gönderip yıllık ücretinin artırılmasını istedi.

Ajans Beşiktaş - Sabah gazetesinden Fatih Doğan'ın haberine göre, Manchester United'ın kendisiyle ilgilendiğini ve görüşmelerin devam ettiğini açıklayarak gündeme oturan Anderson Talisca, bir yandan da Beşiktaş yönetimine mesaj göndererek zam istedi. Yaşanan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan sambacı, bir yıl daha kiralık olarak oynayacağı siyah-beyazlı ekipte maaşının düzeltilmesini talep etti.

Geçen sezon 1.6 milyon Euro alan Talisca'nın herhangi bir rakam belirtmediği ancak yeni sezona daha iyi bir ücretle başlamayı beklediği öğrenildi. Bu isteği olumlu karşılayan siyah-beyazlılar ise yeni sezonda Anderson Talisca'nın maaşını 2 milyon Euro'ya çıkarmayı planlıyor.

ADA'DA MANŞETLERİ SÜSLEDİ
Bu arada İngiliz basınında dün manşetleri Talisca süsledi. Brezilya'da bir televizyon kanalına yaptığı, "Manchester'ın bana ilgisi olduğu doğru. Görüşmeler yapılıyor. Mourinho'nun benimle uzun zamandır ilgilendiğini biliyorum" diyen Brezilyalı futbolcunun bu sözlerini birçok gazete ilk sayfasından duyurdu.

Etiketler :