Antalyaspor'dan Beşiktaş'a saldırı açıklaması

Antalyaspor'dan Beşiktaş'a saldırı açıklaması

Antalyaspor Kulübü, Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüsün Antalya Havalimanı’na giderken kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından taşlanması ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - İşte yapılan açıklama:

"19.03.2017 Pazar günü oynanan Antalyaspor-Beşiktaş futbol karşılaşması sonrası Beşiktaş Spor Kulübü Futbol kafilesini taşıyan otobüsün Antalya Havalimanı’na giderken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce taşlandığı, bu eylem sebebiyle takım otobüsünün sağ yan arka dış camının kırıldığı haberini aldık. Bu hareketi şiddetle kınadığımızı ifade etmek isteriz. Eylemi gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunması için başlatılan soruşturmanın takipçisi olacağız. Bu vesileyle Beşiktaş Spor Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Antalyaspor Kulübü olarak sporun kardeşlik ve barış ruhuna uygun yapılması gerektiğine inanıyoruz. Sporun içine şiddet ve saldırganlık girince centilmenlik ruhunun kaybolacağı görüşündeyiz. Bu tip davranışların sporda kardeşlik ve barış ruhuna uygun olmadığı ve Fair Play duruşuna aykırı olduğu kanaatindeyiz. Türk futbolunun tüm paydaşlarını bir kez daha sağduyu ve Fair-Play'e davet eder, sporda bu tip olayların yaşanmamasını dileriz."