Antalyaspor'dan küstah çıkış: "Şenol Güneş işine baksın"

Antalyaspor'dan küstah çıkış: "Şenol Güneş işine baksın"

Antalyaspor Kulübü yöneticilerinden Emin Altıner, 0-0 biten Beşiktaş maçında yaşananlarla ilgili olarak konuştu.

Ajans Beşiktaş - Radyospor'da yayınlanan "Spor Kazanı" programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Emin Altıner, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve yöneticilerin yaptığı açıklamalara cevap verdi:

"Şenol Güneş takımıyla ilgilensin"

Şenol hoca bu işin profesyoneli, bir spor adamı. Başkanımız hakkında, "çok genç bir başkanları var" diye bahsetmesi etik değil. Antalyaspor 50. Yılını kutluyor. Genç dedikleri başkanımızla çok olgun bir dönem yaşıyoruz. Bu şekilde bahsedilmesi hiç hoş değil. Şenol Güneş futboluyla ilgilensin, takımıyla ilgilensin. Başkanımızın daha önce verdiği demeçte, "hakemle ilgili tedirginliğimiz var" demişti. Başka isimler de böyle demeçler vermiştir. Niye böyle bir gocunmaları var anlamıyorum. Etik de değil. Şenol hocanın bu davranışını hoş bulmadım.  Bir spor adamı, bir spor adamını eleştirebilir. Ali Şafak Öztürk kulübün patronu. Bir profesyonelin, patronu eleştirmesi hoş değil.

"Otobüsün taşlanmasını kınıyoruz"

Takımın otobüsünün taşlanmasını esefle kınıyorum. Kulübümüz bir açıklama yapacaktır. Futbol terörünü kınıyoruz. Bu tip davranışlar bizim istemediğimiz davranışlar. Fikret Orman'a sormak lazım. Beşiktaş taraftarı Ali Şafak Öztürk'e edilen küfürlere engel olabildi mi? Biz de engel olamadık. Bir takım şeylerin önüne geçemiyorsunuz.

Samuel Eto'o konusu hakkında...

Maç iki bölümlük bir maçtı. İlk yarı maç ortadaydı. İkinci yarıda maçı hak eden bizdik. Biz beraberliğe üzüldük. 10 kişi kalmış Beşiktaş'ı yenmeliydik. 1 puana üzülüyoruz. Futbolcular maç içindeki hırstan ötürü, şişeye tekme atabiliyor. Rıza hocaya gösterilmiş bir tepki değil. Eto'o'yu bizden 3 tane kulüp istedi. Niye Beşiktaş aradan çıkıp bir alınganlık gösterdi. Eto'o'yu almaya gidiyorum deyip alamadığında böyle bir kılıf hazırlandı.

"Bize tepeden bakmalarını hazmedemiyoruz"

Beşiktaş Türk futbolunun önemli paydaşlarından biri. Hiçbir çekişmemiz olamaz. Bizim dostluğumuz devam eder. Anadolu kulüpleri olarak üzüntülerimiz var. Diğer kulüplerin bizlere tepeden bakması hoş değil. Bizim hazmedemediğimiz saygısızlık. Saygı gösteriyorsak, saygı bekleriz.

Bilet fiyatları hakkında...

Biz Galatasaray maçı sonrası konuştuk. Elimizde bir stadyum var ve doldurmak zorundayız. Bunu nasıl doldurabiliriz dediğimizde, Galatasaray maçındaki fiyatlar yüksek geldi. Fiyatları buraya çektik. 10 lirayı 13 lira olarak gösterdik. Daha yukarı göstersek etik olmazdı. Tribündeki güzelliği görmediniz mi? Biz futbolumuzla, hedeflerimizle konuşmak istiyoruz. Şenol hocanın söylemleri, Beşiktaş'ın söylemleri bizi üzüyor. İnşallah bundan sonra futbolseverler, iyi bir Antalyaspor seyredecekler. Bunun sözünü şimdiden veriyorum.

Antalyaspor'un hedefleri...

Biz yola çıkarken ilk 10'un içerisinde kalmayı hayal ederek yola çıktık. Sanki ilk 10'da olamayacakmışız gibi gösterildik. Biz inanıyoruz. Hedefi olan bir takım olduk. Bundan sonrası Avrupa diyoruz. Bu takımı gelecek senenin takımı olarak kurduk. Önümüzdeki sene çok farklı başarılara imza atmak istiyoruz. Akhisar maçı bir trafik kazasıydı. Biz de beklemiyorduk. Neticesinde Antalyaspor iyi yolda. Yolumuza devam edeceğiz. İlk 10'u hedefliyoruz. Daha yukarısı da bizim için hayal olmayacaktır. (Ajansspor)