"Arda, bir daha Milli formayı giymemeli"

"Arda, bir daha Milli formayı giymemeli"

Arda Turan, Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırdı.

Ajans Beşiktaş - Radyospor Genel Müdürü Barış Ertül, konu ile ilgili olarak S sport kanalında yorumlarda bulundu. Ertül şu ifadeleri kullandı:

Ben hep pozitif, gülerek konuşmayı planlarken sabah bir bakıyorum Arda Turan haberiyle karşılaşıyorum. Aradan geçti bir yıl. Arda'nın normalde mahkemeye gitmesi lazım. Arda kendini haklı görüyor belli ki. Burası hukuk devleti. Niye gitmediniz mahkemeye? Böyle mi örnek olacaksın?

Barcelona şu anda gözden çıkartmış Arda'yı. Takasta kullanmayı düşünüyorlar. Arda Turan'da davranış, tutum problemi var. Arda Turan yazısında kendisinden 3. şahıs olarak bahsetmiş. Böyle insanlarda ciddi sorun olduğu söylenir. Fatih Terim'in izni olmadan o uçağa kimse binebilir mi? Sen herkese, hocana federasyon başkanına küfrettin.

Sen nasıl küfrediyorsun federasyona? Milli takım sporcususun da bir yere kadar. Arda'nın kullandığı fotoğrafa dikkat çekmek istiyorum. Galatasaray formalı pozunu koyuyor. Neden Galatasaray? Galatasaray taraftarına mesaj bu. Arkamda durun diyor. Arda Turan'ı nasıl oynatacaksın. Bana kalsa hemen gönderirim. Milli takım ile ilişkisini keserim.

Fatih Terim tüm gece uyumadı. Milli takım uyumadı sabaha kadar. Niye ? Arda Turan gitti gazeteciye saldırdı. Basın toplantısında ne olacak şimdi? Fatih Terim ne diyecek. Milli maç değil artık gündem bambaşka şimdi. Demirören'in işi zor, Fatih Terim'in işi zor. Benim fikrim Arda Turan'ın bir daha Milli formayı giymemesidir.

Herkes şerefi için, ailesi için yaşıyor. Bilal Meşe böyle birşey yapmadım diyor. Mesleği bırakırım diyor Bilal Meşe. Bana kalırsa bu bir şov. Organize şov

 

Etiketler :