Arjantinli forvet için olumsuz yanıt

Arjantinli forvet için olumsuz yanıt

Beşiktaş'ın forvet arayışları sürüyor. Kiralık istenen Arjantinli golcü için kulübü olumsuz yanıt verdi.

a-012.jpgAtletico Mineiro, Beşiktaş'ın forvet arayışlarında favorisi durumuna gelen Arjantinli yıldız Pratto'yu kiralık vermek istemiyor. 7 milyon Euro bonservis bedeli talebini çok bulan yönetim ise yeni teklif hazırlığında...

Brezilya kulübü Atletico Mineiro, siyah-beyazlıların kiralama önerisine olumsuz yanıt verip, Arjantinli forvet için 7 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Şenol Güneş'in pivot santrfor talebine uyan ve sezon başında da gündeme gelen 28 yaşındaki Tangocu'yu kadroya katmakta ısrarlı olan yönetim, bu gelişme üzerine yeni teklife hazırlanıyor.

Beşiktaş, UEFA FFP ölçüleri dahilinde Pratto için verebileceği maksimum bonservis bedeliyle bir kez daha kapıyı çalacak. Bu arada Mineiro Futbol Direktörü Eduardo Maluf, Brezilya basınına “Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değil. Bizim için değerli bir teklif gelirse Pratto da dahil her oyuncumuzu satabiliriz” açıklamasını yaptı. Takımıyla 2018 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu, daha önce iki kez İtalyan ekibi Genoa'da oynayıp Avrupa macerası yaşamıştı. (AMK)