SEBA 93 YAŞINDA | Süleyman Seba'dan Messi yorumu

SEBA 93 YAŞINDA | Süleyman Seba'dan Messi yorumu

Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın yıllar önce Messi hakkında söyledikleri hiç unutulmadı.

Ajans Beşiktaş -  Tarih, 26 kasım 2012... Yer, Adapazarı'nda bir çiftlik evi... Rahmetli Süleyman Seba'ya konuk olan NTV Spor ekibinden o zamanın Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar, Seba ile Messi'yi de konuşuyor; daha doğrusu Beşiktaş'ı soruyor ama aldığı cevap Messi:

"Çok güzel günlerdi. Şimdi bakıyorum, emin olun futbolu seyretmiyorum. Şimdi benim bir tek adamım var. O da Messi. Messi aşağı Messi yukarı. Futbolcu dediğin öyle olur."

messi.jpg

Seba'nın 2012 tarihli o röportajda söylediği diğer önemli başlıklar ise şunlar:

"Bir tatsızlık geldi. Bu maçlar beni şey etmiyor. Son zamanlarda tatsız, futbola yakışmayan olayları biliyorsunuz. Bizim takım da yavaş yavaş belirli noktaya geldi. Bu kadar şeyden sonra takımın şu ana kadar bir yere gelmesi insana sevinç verir. Futbola, futbolcuya sevinç verir. Yenilebilir, illa her sene şampiyon olacak diye bir şey yok. Ama bizde maalesef her sene şampiyon olacaksın.

Bana kızarlardı. Çünkü çok sıkıntılar çektik. Ama zaman geldi o sıkıntıları futbolcularım bertaraf etti. Arka arkaya 3 sene şampiyon olduk. Arkadaşlarımızla beraber futbolun dışında da çok güzel şeyler yaptık.

Bazen bakıyorum üzülüyorum. Kulüplerin başkanları birbirleriyle gayet seviyeliydi. Şimdi bir şeyler değişti.

Çok yuhalandık da. Biz imkansızlıklar içerisinde bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bize."