Atiba: "Cyle Larin çok iyi bir oyuncu"

Atiba: "Cyle Larin çok iyi bir oyuncu"

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Atiba Hutchinson, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Atiba Hutchinson, Kanada Eğitim Haftası etkinlikleri öncesinde gazetecilerle bir araya geldi. 34 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı: "Bizim için çok iyi bir başlangıç oldu. Bu durum, kendimize olan güvenimizi arttırdı. Geleceği çok fazla düşünmek istemiyoruz. Grupta oynayacağımız 4 karşılaşmada daha var. Maç maç bakıyoruz. Şu anki hedefimiz bir sonraki müsabaka.

2013'ten bu yana Beşiktaş'ta forma giyiyorum. Bu süre zarfında burada geçirdiğim her an için mutlu oldum. Türkiye'de bir aile kurdum. İki çocuğum var. Eşim, üçüncü çocuğumuza da hamile. Eşim de Türkiye'de olmaktan çok memnun. Bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Türk insanına minnettarız.

Dünya'nın hiçbir ülkesinde böyle bir taraftar kitlesi yok. Ben ve takım arkadaşlarım onlardan çok memnunuz. Bize olağanüstü destek veriyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde konuk edeceğimiz takımlar bize karşı çok zorlanacak çünkü taraftarımız, yaptıkları tezahüratlarla onlara zor anlar yaşatacak.

Werner'in inşallah bir sağlık problemi yoktur ve her şey yolundadır. Türkiye ve Şampiyonlar Ligi'ndeki stadyumlardaki sesi, gürültüyü duymak tamamıyla başka bir deneyim. Dünyanın neredeyse hiçbir ülkesinde böyle bir taraftar kitlesi yok. Ben ve takım arkadaşlarım bundan çok memnunuz. Her seferinde yaşadığımızda bu bize olağanüstü geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde de rakip takımlar bayağı zorlanacak. Özellikle kendi sahamızda oynadığımızda.. Çünkü bizim taraftarımız bizim arkamızda ve yaptıkları tezahürat ile de karşı takıma zor anlar yaşatıyorlar.

Larin'i tercih ettiğim konusunda bir şey söyleyemiyorum. Kendisini çok beğeniyorum, çok iyi bir oyuncu ama burada çok fazla laf kalabalığı var. Sanırım biraz dedikoduya giriyor bu. Noah burada olmaktan çok mutlu. Eğer Türkiye'den ayrılmaya karar verirsem, onlara bunu inandırmak için işim oldukça zor olacak. Noah da eşim de Türkiye'de çok rahatlar. Onları başka bir yere götürmek istediğimde, bu kararı verdiğimde onları ikna etmek konusunda bayağı güçlük yaşayacağım. Ama burada kalırsak Noah'ın bir gün Beşiktaş forması giyen bir futbolcu olmasını isterim" (Ajansspor)

Etiketler :