Atiba Hutchinson kırmızı kart pozisyonu için konuştu: "O pozisyonda hata benim, üzgünüm"

Atiba Hutchinson kırmızı kart pozisyonu için konuştu: "O pozisyonda hata benim, üzgünüm"

Atiba Hutchinson, Bayern maçının kırılma anı olan 16. dakikadaki pozisyon için günah çıkarttı: Vida’nın kırmızı kart gördüğü pozisyon öncesinde onunla bir iletişim sorunu yaşamadık. Üzgünüm... Tamamen benim hatamdı. Ona kötü bir pas gönderdim”

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın önceki akşam Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’le oynadığı karşılaşmaya, ilk yarıda yaşanan bir pozisyon damgasını vurmuştu.

Oyunda 10 kişi kalmasının ardından karşılaşmadaki rekabet gücünü yitiren Beşiktaş, sonrasında rakibine farklı mağlup olmuştu. Adeta karşılaşmanın kırılma anı olan o pozisyonla ilgili olarak maçın ardından konuşan Kanadalı ön libero, hatalı olduğunu itiraf etti.

‘Fener maçını kazanmaktan başka...’

Tecrübeli futbolcu, “Bizim için çok şanssız bir geceydi. Çok iyi başladık ama farklı kaybettik. Çok üzgünüz. Vida’nın kırmızı kart gördüğü pozisyon öncesinde onunla bir iletişim sorunu
yaşamadık. Üzgünüm... Tamamen benim hatamdı. Ona kötü bir pas gönderdim” ifadelerini kullandı.

Bu maç sonrasında Süper Lig’e odaklandıklarını kaydeden 35 yaşındaki oyuncu, “Fenerbahçe maçı bizim için bir telafi mücadelesi olacak. Bu maçı kazanmaktan başka
çaremiz yok!” dedi.

Etiketler :