"Atiba oynamak istiyor"

"Atiba oynamak istiyor"

NTV Spor Beşiktaş muhabiri Övünç Özdem, Ercan Taner’in sunduğu Parantez programında Beşiktaş – Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Özdem'in Atiba, Başakşehir, Atınç ve gelecek sezon transferleriyle ilgili yaptığı açıklamalar şöyle:

"Atiba oynamak istiyor"

"Dün yapılan antrenmanın ilk 15 dakikalık kısmına takımla katıldı. Şenol Güneş, antrenmanların hepsine katılmayanları oynatmıyor genelde ama Atiba ayrı. (Ercan Taner’in sorusu üzerine) Bugün takımla yapılan antrenmanın tamamına katılırsa oynar. Takımla yüzde yüz çalışamıyor. Henüz net bir bilgi yok ama Atiba oynamak istiyor."

"Başakşehir maçı bir şok etkisi yarattı"

"Salı ve Çarşamba antrenmanları takip ettik. O şampiyonluğun aceleci durumu ortadan kalktı gibi duruyor. Oyuncuların vücut dillerinden bunu anladık. Oyuncularda bir acelecilik vardı. Bir an önce olsun, şampiyonluk kutlamalarına başlayalım diye düşündüler. Ama gerçekte bu olmuyor. Bu durum Fenerbahçe maçı öncesi bir şok etkisi yarattı."

"11 için 3 belirsizlik var"

"Atiba oynamazsa Necip veya Tolgay oynayacak. Tosic’in yerine Atınç’ın oynama ihtimali yüksek. Atınç bu sezon 15 maç oynadı. Galatasaray derbisinde de Atınç - Marcelo ikilisi oynamıştı. Forvette de henüz kesin bir durum yok. Cenk ve Aboubakar arasında henüz karar verilmedi. Ama Demba Ba içinde büyük bir parantez açılabilir. 18’de olacaktır.

"Caner tribünde olabilir"

"Caner Erkin, sol önde de oynadığı için 18 kişilik kadroda yer bulabilir ama Şenol Güneş’in bazı taktiksel düşünceleri nedeniyle tribünde de olabilir." 

"Stoper arayışı sürüyor"

"Beşiktaş gelecek sezon forvet arkasında oynayacak bir oyuncu arıyor. Dudu ile ilgili temaslar var. Choupa’nın babası İstanbul’a geldi. Stoper arayışı da var."