Atiba yok, 2-2 var!

Atiba yok, 2-2 var!

Beşiktaş, Kanadalı futbolcusunun oynamadığı maçları ilginç bir skorla bitiriyor.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon Kartal'ın dinamosunun kaçırdığı Kasımpaşa, Trabzonspor, Bursaspor ve kupadaki Fenerbahçe maçları 2-2'yle sonuçlandı. 34 yaşındaki yıldızın yokluğu, siyah beyazlılara ligde 6 puana mal oldıu. 

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson'un ilginç istatistiği dikkat çekiyor. Kanadalı futbolcu kart cezası nedeniyle Göztepe maçında yer alamayacak. Bu sezon ligde 3 ve kupada 1 maçta oynamayan tecrübeli orta sahanın, süre almadığı karşılaşmalarda Beşiktaş sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı. Kasımpaşa, Trabzonspor ve Bursaspor maçlarını kazanamayan siyah beyazlılara fatura 6 puan oldu. Kupadaki Fenerbahçe derbisinde de Kartal, final avantajını zora soktu.

ZOR GÖREV MEDEL'İN

Atiba geçen sezon ligde 6 maç kaçırmıştı. Siyah beyazlılar 4 galibiyet alırken, Fenerbahçe Gençlerbirliği ile oynanan kritik maçlardan 1-1'lik skorla ayrılmıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş önemli futbolcusunun yokluğunda zor görevi Gary Medel'e verecek. Şilili futbolcu, orta saha ile savunmanın arasındaki bölgenin yükünü çekecek ve arkadaşlarını yöneten isim olacak. Medel'in partneri Necip Uysal olacak. Necip de savunmaya ağırlık verecek. (AMK)

Etiketler :