"Avrupa Kartal'ı"

"Avrupa Kartal'ı"

Takvim Gazetesi Spor Yazarı Oktay Derelioğlu, Beşiktaş-Porto maçını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - BEŞİKTAŞ için bir hedef maçıydı ve Kartal hedefine ulaşmayı bildi. Siyah-Beyazlılar dün bence tarih yazdı. Porto'ya yediği gol dışında çok fırsat vermediler.

Beşiktaş'ın attığı gol tek kelimeyle müthişti. Cenk yoktan var ettiği pozisyonda Talisca'ya resmen al da at dedi. Cenk-Talisca ikilisi Beşiktaş'ın bu sezon Devler Ligi'ndeki yükünü çeken ikili oldu. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra işi daha kolay.
Kartal artık Devler Ligi'nin tecrübeli bir ekibi oldu. Bir sonraki turda karşılaşacağı takım artık Beşiktaş'tan çok daha fazla çekinecektir.

Dün akşam Porto karşısında oynanan futbolu ve mücadeleyi görünce Beşiktaş ligde ve Avrupa'da farklı oynuyor demek çok normal. Bu benim için problem değil, yeter ki Avrupa'da hep böyle oynasın.

TEBRİKLER GÜNEŞ...
Beşiktaş'ı Avrupa takımı haline getiren Şenol Güneş'i de ayrıca tebrik ediyorum. Tecrübeli hoca takımı gruptan lider çıkararak resmen taraftarın gönlünde taht kurdu.
Porto maçında Beşiktaş'ın en iyilerinden biri de Pepe oldu. Portekizli stoper, savunmada lider özelliklerini konuşturdu. Beşiktaş böyle mücadele ederse bileğinin bükülmeyeceği de gösterdi.

MAÇIN EN iYiSi CENK
Muhteşem bir asiste imza attı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ OLIVIERA
Deneyimli oyuncu etkisiz kaldı.. (Takvim/Oktay Derelioğlu)

Etiketler :