Babel tutulamıyor!

Babel tutulamıyor!

İspanya La Liga ekibi Deportivo La Coruna’yla sözleşmesinin bitmesinin ardından ara transfer döneminde Siyah-Beyazlılar’a transfer olan Ryan Babel, Beşiktaş formasıyla ilk 3 maçında başarılı bir başlangıç yapmıştı.

Ajans Beşiktaş - Osmanlı, Alanya ve Konyaspor karşılaşmalarında 2 gol ve 1 asistlik istatistik tutturarak kısa sürede takıma adapte olduğunu gösteren Hollandalı futbolcu, bu mücadelelerin ardından yaşadığı düşüşü önceki akşam geride bıraktı. Vodafone Arena’da oynanan Olympiakos maçına ilk 11’de başlayan 30 yaşındaki futbolcu, 4-1’lik zafere 2 gollük katkı sağlayarak çeyrek finalin anahtarı oldu. Maç boyunca sergilediği hırslı görüntüyle alkış toplayan Babel, hocası Şenol Güneş’i sevindirdi.

Antalya maçında sahada

Olympiakos karşısında 90 dakika sahada kalan ve 46 kez topla buluşan Ryan Babel, rakip kaleyi 2 kez yokladı ve 2’sinde de Yunanistan temsilcisinin file bekçisi Nicola Leali’yi avladı. Maç içerisinde yaptığı 3 adam geçmenin tamamında başarılı olan yıldız futbolcu, ek olarak 27 pasın 24’ünde topu takım arkadaşlarıyla buluşturarak yüzde 89’luk başarılı pas yüzdesi tutturdu. Babel’in, yarın ligde oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında da yine sol kanat hattında görev yapması bekleniyor. (Fanatik)