Babel’e kaç maç ceza verilecek? Ortada emsal var!

Babel’e kaç maç ceza verilecek? Ortada emsal var!

Beşiktaş'ta, Ryan Babel'in kaç maç ceza alacağı büyük merak konusu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta, ligde oynanan son Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyuna giren ve girdikten 2 dakika sonra direk kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Ryan Babel'in alacağı ceza merak konusu. Babel, rakibini görmediği için kontrolsüz bir hareket yapmış ve kırmızı kart ile cezalandırılarak, Beşiktaş'ı 10 kişi bırakmıştı.

Ryan Babel, PFDK'ya 43. maddeden sevk edildi. Bu maddeye göre Hollandalı yıldızın en az 2, en fazla 4 maç ceza alması gerekiyor. Ancak, Fenerbahçe ile Akhisarspor arasında oynanan müsabakada, Fenerbahçeli Alper Potuk da rakibine kontrolsüz şekilde müdahale ettiği için doğrudan kırmızı kart görmüştü.

Alper Potuk da aynı Ryan Babel gibi 43. maddeden PFDK'ya sevk edildi. Bu madde doğrultusunda en az 2 maç ceza alması beklenen Alper Potuk, 1 maç ceza almıştı. Beşiktaş Kulübü, aynı maddeden sevk edilen Ryan Babel'in de, Alper Potuk örneğinin göz önünde bulundurularak 1 maç ceza almasını bekliyor.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :