Başakşehir - Beşiktaş maçında Fenerbahçe formalı 7 kişilik taraftar yakalandı!

Başakşehir - Beşiktaş maçında Fenerbahçe formalı 7 kişilik taraftar yakalandı!

Başakşehir - Beşiktaş maçı öncesinde Fatih Terim stadında oynanan müsabakaya, polis montlarının içinde üzerlerinde Fenerbahçe formalı 7 kişilik bir taraftar grubunu yakalayıp stada girişlerine izin vermedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig 26. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Bu arada Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı öncesi Fatih Terim stadında son derece ilginç bir an yaşandı. Başakşehir - Beşiktaş maçında montlarının içinde Fenerbahçe formalı olan 7 kişilik bir taraftar grubu tespit edilince polis duruma müdahale etti. 

Süper Lig 26. haftasında oynanan Başakşehir - Beşiktaş maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı. Başakşehir Fatih Terim stadında oynanan müsabakada statta görevli olan polis, montlarının içinde üzerlerinde Fenerbahçe formalı 7 kişilik bir taraftar grubu yakalandı. Polisler montlarının içinde Fenerbahçe formasını gizleyen 7 kişilik taraftar grubunun stada girişine izin vermedi. 

Bu olayın ardından Başakşehir Fatih Terim stadında görev yapan polisler güvenlik önlemlerini arttırdı. Fenerbahçe formalı 7 kişilik taraftar grubunun ise stada girişine izin verilmedi ve bu taraftarlar stattan uzaklaştırıldı. (Futbol Arena)