"Başakşehir tam kadro çıksın yenip şampiyon olalım"

"Başakşehir tam kadro çıksın yenip şampiyon olalım"

Beşiktaş eski yöneticisi Ahmet Akpınar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Ahmet Akpınar'ın röportajından satır başları:

"Olaylara ilk yaklaşım çok güzeldi. Göksel Gümüşdağ'ın açıklaması beni umutlandırdı. Fakat daha sonra bir kişi günah keçisi ilan edildi. Volkan Babacan ve Emre Belözoğlu neden kadro dışı kalmadı. Beşiktaş taraftarı olarak ben isterim tam kadro Beşiktaş maçına çıksınlar yenelim şampiyon olalım, bu işin taraftar kısmı! Bana göre yedişer maç ceza verilmeliydi"

"Türk sporunda siyasetin ve asalakları temizlemesi lazım"

"Son dönemlerde herkes şakır şakır işinden atılıyor. Bugün o arkadaş şikayet ediyorum dese işinden atılacaktı. Federasyondan ricam son 3 günde kendilerini arayan numaraları paylaşsınlar. Bakalım kimler aramış. Fatih Terim aradı, Federasyon başkanı aradı, benim tahminim bu! Savunma alınmadan cezalar açıklanıyor. Kesinlikle tahkime gitmeyeceklerinden eminim! Türk sporunda siyasetin ve asalakları temizlemesi lazım. Bunlar iyi günlerimiz daha kötü günlerimizde olacak. Yıldırım Demirören'in sporda siyaset olmasın söyleminden sonra Futbol Zirvesi programındaki konuşması tam bir çelişki. 2011 yılındaki Türkiye Kupası Finalinin ardından Abdullah Avcı'nın "Oyuncularım sahada mağlup oldu, havalimanında uçtular" söylemi hala aklımızda. O dönem cezada almışlardı.

a-019.jpg

'Vicdanları varsa bu kararı gözden geçirir'

"Federasyon bu oyunculara 10 maç verseydi, ceza maddelere bakılıp ertelense bu kadar rahatsızlık olmayacaktı. Yönetim kurulu ve başkanın vicdanı varsa bu kararı gözden geçirir. Buna yüreği yeter mi bakalım görelim" (Radyospor)