Batuhan Karadeniz küllerinden doğdu

Batuhan Karadeniz küllerinden doğdu

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, Şanlıurfaspor'da küllerinden doğdu.

Bu sezon başında Doğu ekibine imza atan Batuhan istediği forma şansını pek bulamadı. 30 Kasım'da kupadaki Kırklarelispor maçı onun adına dönüm noktası oldu. Batuhan 79. dakikada oyuna girmesine rağmen çok iyi oynadığı o karşılaşmayı 1 gol, 1 asistle tamamladı. Sonrasında 5 Aralık'ta ligde Altınordu mücadelesinde son 24 dakika görev aldı. 22 Ekim'den beri ligde forma giydiği ilk lig maçıydı. Batuhan aldığı kısa süreye 1 gol sığdırdı.

10 Aralık'taki Balıkesirspor deplasmanında da son 37 dakikada görev aldı. 14 Aralık'ta Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor'un Gaziantepspor'u deplasmanda 3-0 yendiği mücadelede ilk 11 başlayıp ilk yarıda 2 gol attı. Teknik direktör Kemal Kılıç, onu lige saklamak için devrede oyundan aldı. Bugün de ligde Şanlıurfaspor'un Boluspor'u 4-0 yendiği mücadelede 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı.

25 yaşındaki Batuhan Karadeniz, Şanlıurfaspor formasıyla çıktığı son 5 karşılaşmada 5 gol, 2 asistlik katkı sağlamış oldu. Üstelik tüm bunları toplamda 190 dakika sahada kalarak yaptı. Bir başka deyişle her 38 dakikada 1 gol attı.