Bayern Münih, Alman Milli oyuncunun peşinde!

Bayern Münih, Alman Milli oyuncunun peşinde!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde eşleştiği Alman devi Bayern Münih, kadrosuna takviye yapma hazırlığında.

Ajans Beşiktaş - Bayern Münih bu sezon Başakşehir ile aynı grupta yer alan Hoffenheim takımında Milli golcü Sandro Wagner'i transfer etmek istiyor. Lewandowski için bir alternatif arayan Bayern Münih bu transferde büyük aşama kaydettiği alınan bilgiler arasında.

Ocak ayında kadrosunu güçlendirecek olan Bavyera ekibinin, ilk transferi için şimdiden el sıkıştığı ortaya çıktı. 

Takımın yıldız forveti Robert Lewandowski'nin yedeği olacak alternatif bir isim arayışındaki Alman ekibi, bir süredir görüşme halinde olduğu Sandro Wagner ile anlaştı. 30 yaşındaki futbolcu ve kulübüyle el sıkışıldığı, ara transfer döneminde resmen gerçekleşeceği belirtildi.

Beşiktaş karşısında statü gereği oynayabiliyor

Hoffenheim formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyen tecrübeli futbolcu, 20 Şubat'taki Beşiktaş maçında forma giyebilecek. Başakşehir maçında da forma giyen ve İstanbul'daki karşılaşmada Alman ekibinin attığı golün asistini yapan Wagner'in bu sezon toplam 6 gol-4 asisti bulunuyor. 

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün en beğendiği forvetler arasında yer alan Sandro Wagner, Löw tarafından Haziran ayında çağrılarak ilk kez milli oldu. Toplamda 7 kez formasını giydiği Panzerler'de 5 gol kaydetti.  

(Skorer/Milliyet)

 

Etiketler :