Beşiktaş 4x4 peşinde!

Beşiktaş 4x4 peşinde!

Fenerbahçe , Trabzonspor ve Gençlerbirliği’ni deviren Beşiktaş, Başakşehir’i de yenip ilk kez 4’te 4 yapmak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Ligin 26. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, rakibini yenerek bu sezon ligdeki en uzun galibiyet serisini yakalamaya çalışacak. Ligin 23. haftasında Fenerbahçe’yi evinde 3-1 yenen, ardından deplasmanda Trabzon’a 2-0 üstünlük kuran siyah-beyazlılar son olarak da Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Kartal yarın da Başakşehir’i yenip bu zorlu periyotta galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı amaçlıyor.

Beşiktaş bu sezon ayrıca ligin 3. haftasından itibaren Bursa’yı 2-1, Kardemir Karabük’ü 1-0, Atiker Konya’yı da 2-0 yenerek 3 maçlık galibiyet serisi yakalamış, bu istatistiği 6. haftadaki 2-1’lik F.Bahçe yenilgisiyle sonlanmıştı.

8 MAÇTIR YENiLMiYOR

Öte yandan siyah-beyazlılar, Başakşehir’e mağlup olmaması durumunda ayrıca bu sezonki en uzun yenilmezlik serisini de yakalayacak. Ligde daha önce 9 ila 16. haftalarda üst üste 8 maçta rakiplerine mağlup olmayan Kartal, aynı performansı 18 ile 25. haftalar arasında da gösterdi.

Son 8 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan, 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan toplayan Beşiktaş yarın Başakşehir’e yenilmezse bu seriyi 9 maça çıkaracak. (Vatan)

Etiketler :