Beşiktaş, Afrika'daki maça scout yolladı

Beşiktaş, Afrika'daki maça scout yolladı

Beşiktaş, bir çok ülkede olduğu gibi Afrika'da da yeni transfer arayışında...

Ajans Beşiktaş - Nijerya ile Senegal arasında 23 Mart'ta Hive Stadı'nda yapılan dostluk maçını birçok Premier League ekibinin yanı sıra, Beşiktaş, CSKA Moskova ve Standard Liege scoutlarının da izlediği ortaya çıktı.

Nijerya basınında yer alan habere göre; Premier League ekipleri Manchester United, Crystal Palace, West Bromwich Albion ve Championship ekibi Newcastle United'ın scoutları, bazı Nijeryalı oyuncuları yerinde takip etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan bir scout, birçok Avrupa takımının scoutlarının maçı statta izlediğini ancak 27 Mart'taki Burkina Faso maçının ertelenmesi nedeniyle de hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti.

Beşiktaş'ın da CSKA Moskova ve Standard Liege ile birlikte oyuncu izleyen takımlar arasında yer aldığı vurgulanırken; takip edilen isimler arasında Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi'nin de olduğu kaydedildi.

Scoutların, Gent forması giyen sol kanat-forvet Moses Simon, Leicester City'nin orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi ve Feirense'de forma giyen forvet Oghenekaro Etebo'yu mercek altına aldığı belirtildi. (Ajansspor)