Beşiktaş Akhisar maçı canlı izle

Beşiktaş Akhisar maçı canlı izle

Beşiktaş, Süper Lig’in 21. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Peki Vodafone Arena'da yapılacak maç saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig’in 21. haftasında yarın Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Beşiktaş son olarak UEFA Avrupa Ligi'ndeki İsrail deplasmanında Hapoel Beer Sheva'yı 3-1 ile geçmişti. 44 puan ile ligin lideri olan siyah-beyazlılar Akhisar engelini de kayıpsız aşarak şampiyonluk yolunda yürüyüşünü devam ettirmek istiyor.

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasındaki mücadele, bugün saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Maç öncesi ve sonra tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz.

Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları Digitürk'ün abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Süper Lig maçları için Digitürk'in spor paketlerine abone olabilirsiniz. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün.

Diğer yandan Digitürk abonesi değilseniz BJK TV'nin canlı maç anlatımını da takip edebilirsiniz. Aynı zamanda maçı TRT Radyo-1'den canlı dinleyebilirsiniz.

Bunun dışında internet üzerinden yapılan kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk'teki maç yayınlarının yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan sayfaların tümü, maçı kötü yayın kalitesi ile 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kala yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz Digitürk'ün anlaşmalı olduğu yabancı kanalların yayın akışlarını takip edebilir, maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçenebilirsiniz.

Bu haber bir arama motoru sorgulama tabiri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak üzere, yasadışı uygulamalardan korumak için hazırlanmıştır. Ajans Beşiktaş, başta Beşiktaş taraftarı olmak üzere tüm sporseverlerin doğru ve hızlı bilgiye ulaşabilmesi için hizmet vermektedir. Ajans Beşiktaş'ın tüm faaliyetlerinde kullanıcıya saygı ön plandadır.

Etiketler :