"Beşiktaş, Avrupa şampiyonu olabilecek kapasitede"

"Beşiktaş, Avrupa şampiyonu olabilecek kapasitede"

Beşiktaş'ın bu sezon ligde şampiyonluğa çok yaklaşmasının ardından önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarındaki mücadelesi açısından çarpıcı bir iddia geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 33. haftasında deplasmanda Gaziantepspor maçının hazırlıklarını devam ettirirken şampiyonluğa doğru geri sayım başladı.

Bu sezon Avrupa kupalarında da başarılı bir sezon geçiren ve Şampiyonlar Ligi'nde grubu 3. sırada bitirmesine rağmen sadece 1 yenilgi alan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde de çeyrek finalde boy göstermeyi başardı.

Beşiktaş Avrupa kupalarında başarılı olur mu?
Beşiktaş'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakiplerinden Hapoel Beer Sheva'nın forvet oyuncusu Mohammad Ghadir ülke basınına yaptığı açıklamada bu sezon kendilerinin Avrupa Ligi'nde başarılı olduklarını fakat elendikleri Beşiktaş'ın ise çok güçlü bir takım olduğunu söyledi. İsrailli futbolcu, "Bu sezon Avrupa kupaları hedeflediğimiz noktanın üstünde geçti. Beşiktaş'a elendik ama onlar daha güçlüydü, bunu kabul edelim. Yine de 2 maçta da iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.

"BEŞİKTAŞ AVRUPA ŞAMPİYONU OLABİLECEK KAPASİTEDE"
Beşiktaş'a elenmenin kendileri açısından başarısızlık olarak adlandırılmaması gerektiğini söyleyen Mohammad Ghadir "Beşiktaş'a elenmek bizim için başarısızlık sayılmamalı. Çünkü onlar Avrupa şampiyonu olabilecek kapasitede. İstanbul'da bunu gördüm." diye konuştu. (Futbol Arena)