Beşiktaş, Babel transferini bitiriyor

Beşiktaş, Babel transferini bitiriyor

Beşiktaş bir süre önce gündemine aldığı ve görüşmelere başladığı Ryan Babel'in transferinde mutlu sona yaklaştı.

Beşiktaş, Ryan Babel'i kadrosuna katmak için gün sayıyor. Siyah-beyazlılar Hollandalı oyuncu ile büyük oranda anlaşmaya vardı.
Ntvspor'da yer alan habere göre; 30 yaşındaki oyuncu ile iki buçuk yıllık sözleşme yapmaya hazırlanan Beşiktaş, İspanyol ekibine bonservis bedeli ödemeyecek. Zira Babel'in kulübü ile olan sözleşmesi 31 Aralık'ta tamamlanıyor. Yapılan görüşmeler sonunda bu sezon sonuna kadar 750 bin Euro, sonraki 2 sezon için yıllık ortalama 1.7 milyon Euro'ya evet diye Hollandalı, son detayların karar bağlanmasının ardından siyah-beyazlı formayı giyecek.


Transferin planlandığı gibi gerçekleşmesi durumunda liglerin tatile girmesinin ardından İstanbul'a gelecek olan Babel, Beşiktaş'ın 2 Ocak'ta başlayacağı Antalya kampına katılacak.

Bu sezon La Liga'da 11 kez Deportivo forması giyen Hollandalı futbolcu, bu karşılaşmaların 5'ine ilk 11'de başladı ve 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

2013-2015 arasındaki 2 sezonda Kasımpaşa forması giyen Babel, Süper Lig'de oynadığı 58 maçta 14 kez fileleri havalandırdı.