Beşiktaş dernekleri polisimizin yanında

Beşiktaş dernekleri polisimizin yanında

Arnavutköy, Bakırköy, Gediz, Orhaneli ve Çukurova Beşiktaş dernekleri, Emniyet güçlerimize taziye ziyaretlerinde bulundular.

Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneğimiz, Beşiktaşımızın Bursaspor ile Vodafone Arena'da oynadığı maçın ardından, stadımızın çevresinde güvenlik güçlerimizi hedef alan alçak terör saldırısının ardından Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek taziyelerini sundular.

Gediz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Salih Işık ve Yönetim Kurulu, Gediz Emniyet Müdürlüğü ve Polis karakolumuzu ziyaret ederek polislerimize taziye ziyaretinde bulundular ve kulübümüz adına başsağlığı diledi.

Orhaneli Beşiktaşlılar Derneğimiz, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Garnizon Komutanı Yunus Şahan ile birlikte Orhaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Bakırköy Beşiktaşlılar Dernek Başkanımız Korkut Güvenç ve dernek üyeleri, Beşiktaşımızın Bursaspor ile Vodafone Arena'da oynadığı maçın ardından, stadımızın çevresinde güvenlik güçlerimizi hedef alan alçak terör saldırısının yaşandığı Şehitler Tepesi’ne çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Çukurova Kartalları Derneği Başkanı Umut Karadeniz ve dernek yönetim kurulu, Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak ve emniyet mensuplarını ziyaret ederek taziyede bulundu.