Beşiktaş, Dünya Kupası’na gönderdiği oyuncular için kasasına ne kadar koyacak?

Beşiktaş, Dünya Kupası’na gönderdiği oyuncular için kasasına ne kadar koyacak?

2018 FIFA Dünya Kupası için ülkeleri adına mücadele veren bir çok futbolcu Spor Toto Süper Lig ekibine ek gelir sağlıyor.

Ajans Beşiktaş - 2018 FIFA Dünya Kupası grup mücadeleleri tüm heyecanı ile devam ediyor. Ülkemizde de bir çok takımın oyuncusunu gönderdiği FIFA Dünya Kupası organizasyonunda kulüplerin ekstra kazancı da oluyor. FIFA kulüplere gönderdiği her oyuncu başında ücret ödüyor.

Dünya Kupası heyecanı son sürat devam ediyor. Eleme gruplarının ilk müsabakaları bugün tamamlanırken ülkemizde forma giyen bir çok futbolcu ülkeleri adına 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele ediyor.

Beşiktaş'tan Dünya Kupsı'nda boy gösteren oyuncular arasında Pepe, Quaresma ve Vida yer alıyor. Ayrıca Tosic son sezonu Beşiktaş’ta geçirdiği için yeni takımı Çin yerine Tosic'ten gelecek gelir Beşiktaş'ın olacak. Beşiktaş'ın Dünya Kupası'na giden oyunlarından kazanacağı para turnuvanın bitiminde oyuncuların performansına göre belirlenecek. Oyuncunun, kupaya gelene kadar son 3 yılda oynadığı takımlara para dağıtılacak.