Beşiktaş, Dusko Tosic'i satıyor mu?

Beşiktaş, Dusko Tosic'i satıyor mu?

Beşiktaş yönetimi Pepe'nin yanına uzun süredir aradığı ismi Vida ile bulurken, talipleri artan Dusko Tosic'in iyi bir bonservis bedeline satılması gündemde.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi Dinamo Kiev takımından bonservis bedeli olmaksızın transfer ettikleri Hırvat savunma oyuncus Vida transferinden sonra talipleri olan Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic ile yolları ayırmayı planlıyor.

Beşiktaş, Dusko Tosic'i satıyor mu?

Beşiktaş yönetimi Pepe'nin yanına uzun süredir aradığı ismi Vida ile bulurken, talipleri artan Dusko Tosic'in iyi bir bonservis bedeline satılması gündemde. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Devre arası transfer döneminde Vida'yı renklerine katacak olan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuya teklif geleceği yönündeki haberlerin çıkması üzerine, bir transfer zirvesi yapacak. Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş bir araya gelerek hem Vida hem de gidecek-gelecek oyuncular için bir yol haritası çizecek.

10 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİNE..
 

Astronomik rakam olmadığı sürece Vida'yı satmaya soğuk bakan siyah-beyazlı yönetim, Tosic'e de teklif gelmesi durumunda önceliği bu oyuncuya verecek. Hırvat stoperi bir sezon oynattıktan sonra satmak isteyen idareciler, rakamın 10 milyon euronun üstüne çıkması halinde, tecrübeli futbolcuyu oynatmadan satmayı gündemine alacak.

Dusko Tosic'in Beşiktaş kariyeri ve golleri

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği takımından transfer ettiği Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic, siyah beyazlı forma ile çıktığı 84 karşılaşmada 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

(Futbol Arena)

Etiketler :