Beşiktaş Futbol Okulları'ndan sertifika ve madalya töreni

Beşiktaş Futbol Okulları'ndan sertifika ve madalya töreni

Beşiktaş Futbol Okulları’nın kış dönemi kapanışı, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde madalya ve sertifika töreniyle gerçekleştirildi.

Ajans Beşiktaş - Törende, Gençlik Geliştirme Programı Teknik Sorumlusu Recep Ömer Gülen ve Beşiktaş Futbol Okulları Koordinatörü ve Teknik Direktörü Ufuk Pak Geleceğin Kartallarına madalya ve sertifikalarını verdi.

Tören sonrası açıklama yapan Beşiktaş Futbol Okulları Koordinatörü ve Teknik Direktörü Ufuk Pak şunları söyledi: “Beşiktaş Futbol Okulları’nın kapanış törenini gerçekleştirdik. Eylül ayından beri devam eden çalışmalarımız bugün burada madalya ve sertifika töreniyle bitti. Çalışmalarımızı yurt içi ve yurt dışında yine aynı hızla devam edecek. 20 Haziran’da da yaz dönemi başlıyor. Hafta içi ve hafta sonu çalışmalarımız velilerimizin istekleri doğrultusunda devam edecek. En büyük amacımız çocuklarımıza spor yaptırmak. Fiziksel ve ruhsal bakımdan geliştirmek. Beşiktaşlılığı yaygınlaştırmak. Aynı zamanda da yetenekli oyuncuları alt yapıya kazandırmak.”

Etiketler :