"Beşiktaş haberleri gerçeği yansıtmıyor"

"Beşiktaş haberleri gerçeği yansıtmıyor"

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündemine gelen Ukraynalı forvet Pylyp Budkivsky'nin menajerinden siyah beyazlılarla ilgili açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın ara transfer döneminde gündemine gelen forvet oyuncularından Ukraynalı forvet Pylyp Budkivsky'nin menajeri Vadim Shabliy'den açıklama geldi. 

Sezon başında Shakhtar Donetsk'ten Anzhi'ye kiralık olarak giden fakat kulübün içinde bulunduğu ekonomik krizden dolayı yeniden Shakhtar Donetsk'e dönen Ukraynalı forvet, Portekizli teknik direktör Paulo Fonseca'nın gözüne giremeyince Portekiz kampı kadrosuna çağrılmamıştı. 

Bu sebepten ötürü yeniden Anzhi'ye dönmesi beklenen Pylyp Budkivsky'nin menajeri Vadim Shabliy, transfer konusunda Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, "Kiralık sözleşmesiyle ilgili olarak Anzhi yönetimiyle görüşüyoruz. Pylyp'in kariyerinde üst düzey kulüplerde forma giyme seçeneği de var. Her şeyin 1-2 gün içinde çözüleceğini düşünüyorum. Shakhtar'dan ayrılmak istemiyor. Beşiktaş ise ilgili geçen haberler pek gerçeği yansıtmıyor. Türkiye'ye gitme gibi bir durumu söz konusu değil." diye konuştu. 

Shakhtar Donetsk'in Portekiz kampına dahil edilmemesi hakkında da konuşan Pylyp Budkivsky, "Fonseca bana hiçbir açıklamada bulunmadı. Sadece takımın Portekiz kampı kadrosunda olmadığımı söyledi. Hepsi bu." diye konuştu. 

Sezonun ilk yarısında Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi'de kiralık olarak forma giydikten sonra kulübün ekonomik krize girmesinin ardından Shakhtar Donetsk'e geri dönen Pylyp Budkivsky, Ukrayna ekibinin kamp kadrosuna kalınmayınca şu anda ortada kaldı.