"Beşiktaş, hala favoridir"

"Beşiktaş, hala favoridir"

Hürriyet Spor yazarları, Beşiktaş'ın son dönemdeki performansını ve gündemdeki isimleri değerlendirdi

Hürriyet spor yazarları, Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi. Mehmet Y. Yılmaz, Mehmet Arslan, Uğur Meleke ve Uğur Vardan Beşiktaş'ın gündemi hakkında şunları söyledi:

* Mehmet Y. Yılmaz:

Takviyelerle en güçlü aday yine de beşiktaş olur

 ‘Hayırlı yenilgi’ ve ‘hayırlı beraberlik’ Kiev ve Benfica maçlarında gelmişti aslında. Ligdeki ilk yenilgi, ilk olması dışında çok bir anlam ifade etmiyor. Lig boyunca hiç yenilmeyecek diye bir şey yok. Beşiktaş’ın kadro sorunu var, sakatlıklardan kaynaklanan. Forvetleri de istikrarsız. Devre arasında bunları telafi edebilirlerse, bana göre şampiyonluğun hâlâ en güçlü adayı Beşiktaş’tır.

* Mehmet Arslan:

Beşiktaş’ın çaresi Eto’o’dur, Babel de iyi bir hamledir

Bana çorap söküğü gibi geliyor. Beşiktaş, özellikle forvette Gomez’i takımda tutamamanın, Eto’o gibi bir yıldızı takıma kazandıramamanın ciddi sıkıntılarını yaşıyor. Eğer bu seçeneklerden biri gerçekleşmiş olsa bugün 5 puan daha fazla kazanmış olurdu Beşiktaş. Bu çorap söküğünün önüne geçmek için de hâlâ geç değil. Babel transferi çok doğru hamle. Şayet Eto’o’yu da kadroya katabilirlerse yolları çok daha açık olacaktır.  

* Uğur Meleke:

En formsuz Güneş’i izledim

 Sezonun en formsuz Güneş’ini gördüm bu maçta. 2 ay önce, Napoli’de 75’te 2-2 iken Tolgay çıkıp Cenk girmişti oyuna. Kasımpaşa önünde, 1-2 mağlupken, aynı dakikada aynı hoca aynı oyuncuyu çıkarıp neden Atınç’ı sokar ki? Güneş de yoruldu, devre arası ona da iyi gelecek sanırım.  

* Uğur Vardan:

Beşiktaş hala favoridir

Evet, geçen sezonki tat ve coşku yok. Ama yine de ligdeki ilk mağlubiyet yeni alındı ve Beşiktaş hâlâ şampiyonluğun en önemli favorilerinden. Üstelik bu hafta Kasımpaşa karşısında bence kötü oynamadılar, sadece çok kısa süreli bir periyotta geri düştüler ve bu durumun üstesinden gelemediler.