Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva maçı ne zaman, hangi kanalda?

Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı UEFA Avrupa Ligi'nde heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Peki Hapoel Beer Sheva - Beşiktaş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ajans Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva ve Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşı karşıya gelecek. Siayah-beyazlılar karşılaşmadan avantajlı bir skor elde edip sahasında tur için oynayacak. Elbette taraftarlar Beşiktaş'ın UEFA maçının ne zaman saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor.

Beşiktaş'ın deplasmanda oynayacağı heyecan dolu karşılaşma, 16 Şubat Perşembe günü 23.05’te Toto Jacob Turner stadyumunda yapılacak. Maç Tivibu Spor tarafından naklen yayınlanacak. Maçtan tüm detaylar ve haberler ise AjansBeşiktaş.com'da olacak.

İkinci maç ise 23 Şubat 2017 Perşembe saat 21.00'de Vodafone Arena'da... Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak karşılaşmalardan galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak. UEFA Avrupa Ligi’nde final maçı, 24 Mayıs 2017 tarihinde İsveç’in Stockholm kentindeki 50 bin kişi kapasiteli Friends Arena Stadyumu'nda oynanacak. Bu maç, organizasyondaki 45., Avrupa Ligi ismiyle ise oynanacak 8. final maçı olacak.

Etiketler :