Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva (23 Şubat Perşembe) maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva (23 Şubat Perşembe) maçı hangi kanalda?

Hapoel Beer Sheva ve Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda bu kez İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaşlı taraftarlar bu heyecan dolu UEFA maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor.

Beşiktaş'ın evi Vodafone Arena'da oynayacağı karşılaşma, 23 Şubat Perşembe günü saat 21.00'de oynanacak. İstanbul'da oynanacak Beşiktaş - Hapoel Beer-Sheva rövanş maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Türkiye'nin ülke çapında yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan TRT1, Türkiye'nin tüm yayın platformlarında yer alıyor. Türksat uydusu üzerinden çanak antenle veya karasal anten yayın ile ücretsiz ve şifresiz olarak izlenmesi mümkün. Ayrıca Digitürk, D-Smart, KabloTV gibi dijital yayın platformlarında da yer almakta.

Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak karşılaşmalardan galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak. UEFA Avrupa Ligi’nde final maçı, 24 Mayıs 2017 tarihinde İsveç’in Stockholm kentindeki 50 bin kişi kapasiteli Friends Arena Stadyumu'nda oynanacak. Bu maç, organizasyondaki 45., Avrupa Ligi ismiyle ise oynanacak 8. final maçı olacak.

Etiketler :