Beşiktaş Hapoel maçı şifresiz canlı izle

Beşiktaş Hapoel maçı şifresiz canlı izle

Beşiktaş, Hapoel Beer Sheva ile UEFA Avrupa Ligi karşılaşması için karşı karşıya geliyor. Peki Hapoel Beer Sheva - Beşiktaş maçını şifresiz izlemenin yolu var mı? Hapoel bjk canlı izle sorusunun yanıtı bu haberimizde...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ve Hapoel Beer Shava takımları UEFA Avrupa Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maç heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan avantajlı bir skor elde edip sahasında tur için oynayacak. Karşılaşma 16 Şubat Perşembe günü 23.05’te Toto Jacob Turner stadyumunda yapılacak. Elbette taraftarlar en çok karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor. Başta Beşiktaşlı taraftarlar olmak üzere sporseverler bu karşılaşmayı izlemenin yollarını öğrenmek istiyor.

Karşılaşma, Tivibu tarafından Türkiye'de naklen yayın ile yayınlanacak. Maçtan tüm detaylar ve haberler ise AjansBeşiktaş.com'da olacak. Maç için internette onlarca canlı izle sayfası açılmış durumda. Ancak bu canlı izle sitelerine yasal sonuçlar doğurma ihtimalinden ötürü itibar etmemenizi öneririz. Tivibu Spor, Türkiye uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformudur ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir.

Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız şart. Sadece bu maçı değil, UEFA Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa Ligi ve dünyanın en seçkin futbol liglerinin maçlarını canlı yayın ile izleyebilirsiniz. Bunun için Tivibu'nun Süper Paketi'nin üyesi olunması şart. Bunun ücreti ise şu an itibariyle 39 TL olarak belirlenmiş durumda.

Bu pakette Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil. Beşiktaş'ın diğer Avrupa maçlarını da bu sayede izlemeniz olanağı olur. Ayrıca çok sayıda maç izlemeniz de mümkün. Eğer web aboneliğiniz varsa sizlere sunduğumuz bu bağlantı üzerinden Tivibu'nun resmi adresi üzerinden kanalı izlemeniz mümkün.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Tivibu Spor uydu frekansı

Tivibu platformu üzerinden yayın yapan Tivibu Spor kanallarını ücretsiz izleyebilmek mümkün değil. Fakat uydu üzerinden Tivibu Spor kanalı şifresiz olarak yayın yapmakta. Tivibu Spor'u uydudan şifresiz ve canlı izleyebilmek için aşağıdaki frekans bilgilerini uydu alıcınıza girmeniz gerekiyor.

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11853 MHz
Symbol: 25000
FEC: 2/3
Polorizasyon: H –Yatay

Gerekli frekans ayarı yapıldıktan sonra uydu alıcınızda Tivibu Spor kanalı gelecektir. Tivibu Spor kanalından UEFA Avrupa Ligi maçlarının olduğu günler tüm karşılaşmalardan golleri anında ücretsiz ve şifresiz olarak konferans yayınından takip edebilirsiniz. Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçının da gollerini Tivibu Spor'dan şifresiz izleyebilirsiniz.

Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayacak yabancı uydu kanalları

Tivibu dışında UEFA Avrupa Ligi maçlarını canlı ve şifresiz izleyebilmek mümkün. Türkiye'de çeşitli uydular aracılığıyla maçları yayınlayan yabancı kanallardan karşılaşmaları şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçını yayınlayacak yabancı uydu kanalları şu şekilde:

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Eir Sport 2
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
haberler12.com
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 uydu frekans bilgileri
Astra Uydusu
Frekans: 12188
Sembol: 27500
Polarizasyon: (H) Yatay

Bt Sport 2 uydu frekans bilgileri
Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4
Polarizasyon: (V) Dikey

Arena Sport 2 (Serbia) uydu frekans bilgileri
Uydu: Hellas Sat 2
Frekans: 11,135 V
Sembol: 30000 - 2/3

Dolce Sport 4 uydu frekans bilgileri
Uydu: Hellas Sat 2
Frekans: 12,606 V
Sembol: 30000 - 7/8

Sport TV5 uydu frekans bilgileri
Uydu: Hispasat 30W-5
Frekans: 12,476 H
Sembol: 27500 - 3/4

Etiketler :