Beşiktaş JK Spor Okulları 2018 Yaz Kampı başladı

Beşiktaş JK Spor Okulları 2018 Yaz Kampı başladı

Beşiktaş JK Spor Okulları 2018 Yaz Kampı Oyuncu Tarama ve Futbol Şenliği, yurt içi ve yurt dışı futbol okullarından 600’e yakın öğrencinin katılımıyla Antalya’da başladı.

Ajans Beşiktaş - 14 Haziran Perşembe gününe kadar sürecek kamp, öğrencilerin öğle saatlerinde konaklayacağı otele ulaşmasıyla başladı. Kampın ilk saatlerini öğle yemeği ve havuz aktiviteleriyle geçiren öğrenciler, daha sonra günün yorgunluğunu atmak için dinlenmeye geçti.

Öğrencilerin mensubu olduğu Beşiktaş spor okullarının birim sorumluları ile kamp toplantısı yapılarak program ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verildi. Toplantıya U-17 takımı antrenörü Ozan Köprülü de katılarak kamp ile ilgili bilgiler aldı ve birim sorumluları ile sohbet etti.

Spor okulu öğrencileri yaz kampında; BJK Spor Okulları Koordinatörü Tuğba Başer, BJK Spor Okulları İdari sorumlusu Gökhan Ataş, Spor Psikoloğu ve Organizasyon Sorumlusu Yeliz İçen, Denetim Sorumlusu Serdar Uygun ve Fulya Teknik Sorumlusu Tayfun Uzunkaya tarafından hazırlanan programlar doğrultusunda hem yeteneklerini sergileme şansı bulup hem de eğlenecekler. 

Futbol akademi antrenörleri; Ozan Köprülü, Ekrem Köse ve Cem Özden kamp boyunca öğrencilerin turnuva maçlarında sergileyecekleri performansı takip edecekler. 

4 gece 5 gün sürecek kampta öğrencilerin daha iyi ve motiveli bir şekilde eğitim almaları için spor okulu antrenörlerine psikoloji eğitimi verilecek.