Beşiktaş-Kasımpaşa! İşte muhtemel 11'ler ve son detaylar

Beşiktaş-Kasımpaşa! İşte muhtemel 11'ler ve son detaylar

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki Beşiktaş-Kasımpaşa mücadelesini, Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdülkadir Bitigen olacak.

Serkan Çınar'ın karnesi
Serkan Çınar, bu sezon üç kez siyah-beyazlı takımın maçına atanırken Beşiktaş, bu üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Çınar, Kasımpaşa'nın ise bir maçını yönetti. Kasımpaşa, o karşılaşmada Karabükspor ile 2-2 berabere kaldı.

3 oyuncu sınırda
Beşiktaş'ta, Kasımpaşa maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bursaspor maçında sarı kart görerek ceza sınırına gelen Ricardo Quaresma'nın yanı sıra, Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan yarın sarı kart görmeleri halinde, 33. haftada Gaziantepspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Kasımpaşa'da eksik çok
Kasımpaşa'da, Konyaspor ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sakatlık geçirerek sezonu kapatan Fode Koita’nın yanı sıra rövanşta kırmızı kart gören Turgut Doğan Şahin, Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek. Galatasaray ile oynanan mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemeyen Adem Büyük’ün durumu ise belirsizliğini koruyor.

Güneş ile Özdeş 5. kez
Şenol Güneş, Kasımpaşa'nın teknik patronu Kemal Özdeş ile antrenörlük kariyerinde 4 kez karşılaştı. Bu maçların 2'sini Şenol Güneş'in çalıştırdığı takımlar kazanırken, Özdeş 1 galibiyet aldı. 1 mücadele ise berabere sonuçlandı. Güneş'in takımları 8, Özdeş'in ekipleri 6 gol attı.

Beşiktaş'ta Atiba şoku
Bu sezon 41 maça çıkan 34 yaşındaki oyuncu, sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçı kadrosuna alınmadı. Atiba'nın yerine Tolgay'ın ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Muhtemel 11'ler


Beşiktaş'ın 11'i:
Fabri
Gökhan Gönül Marcelo Tosic Adriano
Oğuzhan Tolgay
Quaresma Talisca Babel
Vincent Aboubakar

Kasımpaşa'nın 11'i:
Ramazan
Popov Veysel Titi Veigneau
Abdullah Pavelka
Castro Guanca Eduok
Batuhan