Beşiktaş kendi elektriğini üretecek! Fikret Orman yeni projenin ilk tüyolarını verdi

Beşiktaş kendi elektriğini üretecek! Fikret Orman yeni projenin ilk tüyolarını verdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park'taki önemli yeniliğin lansmanında bir başka önemli projenin de bilgisini açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bilgisayar devi Lenovo ile yapılan işbirliğininin açıkladığı basın toplantısında enerji üretimine dair de önemli bir bilgiyi açıkladı.

Fikret Orman, "Bizim burada, Galatasaray Stadı'nın bulunduğu kadar bir alan yok. Ama enerjiyle ilgili şöyle bir projemiz var. Ümraniye'de futbol akademisi kuracağız ve buraya iyi bir yatırım yapacağız. Burası bir rüzgar bölgesinde olduğu için buraya bir rüzgar gülü kurmak istiyoruz ve bütün tesislerin enerji ihtiyacını karşılaşacağız" dedi.

Teknolojik gelişimlerin her gün yenilendiğini sözlerine ekleyen Orman, "Teknolojiden kaçış yok. Yasaklamayla çocukları bir yerden uzaklaştıramıyoruz. Spor kulüplerinin öncülük yapması gereken noktalar bunlar. Çocukların keyif alacağı yerler oluşturmak ve bedenen de spor yapmalarını sağlamak. Bu bizim görevimiz. Beşiktaş olarak elimizden geldiğince yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki sene derneklerimizle birlikte, her yerde çocukların spor yapacağı Beşiktaş'a ait basketbol, futbol gibi alanlar oluşturmaya başlıyoruz. İlk olarak Aydın'da yapacağız bunu. Ama bu teknolojiden kaçabiliriz demek değildir. Teknolojiyle birlikte bunu yürütmek gerekiyor" dedi.

Orman ayrıca "Enerji ile alakalı projemiz var. Ümraniye'de Beşiktaş Futbol Akademisi kuruyoruz. Fulya'dan 10-11 yaş hariç bütün gruplar Ümraniye'ye taşınacak. Oraya bir tane rüzgar gülü kurup tesisimizin enerjisini karşılamak istiyoruz" dedi.

Etiketler :