''Beşiktaş maçı bizim için geri dönüş maçı''

''Beşiktaş maçı bizim için geri dönüş maçı''

Monaco 2. Başkanı Vadim Vasilyev, İngiliz basınına verdiği röportajında ilginç bir kıyaslama yaparken, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynayacakları maçı da değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Monaco 2. Başkanı Vadim Vasilyev, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak kritik Beşiktaş maçı öncesi İngiliz basınında bir röportaj verdi. Vadim Vasilyev, Monaco'nun kulüp olarak hedeflerini, izledikleri yolu anlatırken röportajın sonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş maçı hakkında da konuştu.

G Grubu'nda sadece 1 puanı bulunan ve 3. maçta taraftarı önünde Beşiktaş'ı konuk edecek Monaco'da Vasilyev, karşılaşmanın kendileri için ''geri dönüş'' anlamı taşıdığını söylerken, ''Beşiktaş karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu bizim geri dönüş maçımız. Avrupa'da devam etmek istiyoruz. Her sene Avrupa'da başarılı olmayacağımızı biliyoruz ama bu maçta gereken her şeyi sahada göstereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Monaco, 17 Ekim Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 21:45'te başlayacak karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. (Sporx)

Etiketler :