Beşiktaş maçı öncesi Başakşehir'de son durum!

Beşiktaş maçı öncesi Başakşehir'de son durum!

Lider Beşiktaş ile takipçisi M.Başakşehir sezonun en kritik maçına çıkıyor.

Ajans Beşiktaş - Başakşehir’de cezalılar Yalçın, Ufuk ve Epureanu’nun yanı sıra kupadaki Fenerbahçe maçında burnu kırılan Mahmut forma giyemeyecek. Cezası biten Volkan Babacan ise kaleye geri dönüyor.

Şampiyonluk iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Medipol Başakşehir, Beşiktaş karşısına üç asından yoksun çıkacak. Turuncu-lacivertli ekipte, PFDK’nın Rize’de basına yönelik saldırının ardından 5’er maç ceza verdiği Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan’ın yanı sarı kart cezalısı olan Epureanu dev maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe ile hafta arası oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında burnu kırılan Mahmut Tekdemir de bugün takımdaki yerini alamayacak. PFDK’dan 1 maç ceza alan ve bunu Fenerbahçe karşısında çeken Volkan Babacan ise kaleye geri dönecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın, Yalçın ve Epureanu’nun yokluğunda savunmanın ortasında Joseph Attamah ve uzun süren sakatlığı düzelen Bekir İrtegün’e görev vereceği öğrenildi. Avcı’nın, Mahmut’un yerine ise Samuel Holmen’e şans tanıması bekleniyor.

Adebayor’u tek forvet olarak sahaya sürmesi beklenen deneyimli teknik adamın, Mossoro’yu yedek soyundurup, performansından memnun olduğu Mustafa Pektemek’e 11’de görev verebileceği de aktarıldı. (Milliyet)